Aktualno Sport

Osvojen Allianz Cup u mini rukometu

U Umagu je odigran 22. Allianz Cup u mini rukometu, a naše male rukometašice su više nego zasluženo osvojile prvo mjesto u generaciji djevojčica rođenih 2007. godine i mlađe.
Odigrale su četiri utakmice u zabilježile četiri pobjede.

Ogulin -Buje 14:6
Umag . Ogulin 7:16
Buje – Ogulin 7:14
Ogulin – Umag 17:6
Za Ogulin su igrale : Hana Kovačević, koja je proglašena najboljom igračicom turnira u 2007. godištu, Sara Blašković, Leona Blašković, Tara Stipetić, Lana Magdić, Lea Blašković, Iva Čajić, Katja Kopriva, Nikolina Salopek koja je proglašena najboljom vratarkom turnira u 2007. godištu.,Marta Domitrović, Ena Benović, Melani Mihaljević, Nika Blašković.
Djevojčice rođene 2008. godine i mlađe turnir su završile na petom mjestu.
Nakon razigravanja u grupi gdje su odigrale utakmice protiv ekipa Matulja koju su pobijedile rezultatom 9:3, Karlovaca od kog su izgubile rezultatom 11:6, Umaga koju su utakmicu dobile rezultatom 10:8, sve ekipe u grupi su imale po dvije pobjede i jedan poraz, pa su zbog slabije gol razlike igrale za peto mjesto.
Za ekipu djevojčica rođenih 2008. godišta igrale su djevojčice koje su bile i u ekipi sa svojim starijim suigračicama a to su Nika Blašković, Lana Magdić, Iva Čajić, Lea Blašković, Ena Benović, Marta Domitrović, Melani Mihaljević.
Treneri: Vesna Ceranić, Zlatko Blašković i Matea Brozović. (žrkOgulin)

(foro/facebook)