Aktualno Sport

Ilovac nastavio niz: u derbiju pala i Korana

Nogometaši Ilovca nastavili su pobjednički pohod Prvom županijskom ligom i u 9. kolu. U derbiju kola, odigranom danas na igralištu u Ilovačkoj šumi, nadigrali su momčad Korane s 2:0.

‘Kanarinci’ su tako prvi krug sezone okončali s maksimalnih 27 bodova i već sada napravili velikih 9 bodova prednosti pred drugoplasiranim Ogulinom, koji je danas s 3:0 poražen na gostovanju u Josipdolu.

Iznenađenje kola priredila je Croatia ’78, koja je u Malom Erjavcu s 2:0 slavila nad Zrinskim iz Ozlja. Vojnić ’95 je na svom terenu s 1:0 bio bolji od Duge Rese 1929, a istim je rezultatom Draganić u dvoboju začelja u Gornjem Mekušju pobijedio Vatrogasca.
Dobra (SP) ostala vodeća, Mrežnica ‘desetkom’ do 2. mjesta
Dobra iz Svetog Petra danas je na svom igralištu, u 8. kolu Druge županijske lige, s 3:1 nadigrala Oštarije i zadržala vodeću poziciju na ljestvici. Do ovog kola drugoplasirani Krnjak Barilović s 2:1 poražen je u Kamanju od Vrlovke pa se na 2. poziciju probila Mrežnica, koja je u Zvečaju sa čak 10:1 nadigrala VOŠK. Frankopan je u Brežanima s 2:1 bio bolji od novigradske Dobre, Kupa je 5:1 pobjedom nad Mladosti odnijela sva tri boda iz Rečice, a Petrova Gora je tri boda osvojila bez borbe rezultatom 3:0 jer se momčad Šišljavića nije pojavila na utakmici u Vojniću. Dvoboj Cetingrada i Mladosti iz Zagorja Ogulinskog je odgođen.n (radio-mreznica.hr)