Aktualno Županija

U Turkovićima teško ozlijeđen vozač traktora

Jučer oko 18.30 sati u mjestu Turkovići, grad Ogulin dogodila se prometna nesreća. Neregistriranim traktorom pod utjecajem alkohola od 1,87 g/kg upravljao je 47-godišnjak i izgubio nadzor nad upravljačem, sletio u udolinu i udario u stablo. Vozač je teško ozlijeđen i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.

 Iz dva stana u Karlovcu otuđen novac
Jučer je nepoznati počinitelj provalio u stan 35-godišnjaka i 40-godišnjakinje u gradskoj četvrti Grabrik i otuđio novac, a u razdoblju od 1. do 18. listopada nepoznati počinitelj je iz stana u gradskoj četvrti Rakovac otuđio novac 79-godišnjaku i 83-godišnjakinji.

Osumnjičen za krađu alata
Jučer je nepoznati počinitelj iz nezaključanog osobnog automobila u Dugoj Resi 51-godišnjaku otuđio razni alat u vrijednosti većoj od 4000 kuna. Kriminalističkim istraživanjem za krađu se sumnjiči 29-godišnjaka kod kojeg su pronađeni otuđeni predmeti te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin, Slunj) i šest prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i četiri s materijalnom štetom.(foto:ilustracija)