Aktualno Sport

Ilovac pobjegao pratiteljima već na 12 bodova

Nogometaši Ilovca iz kola u kolo povećavaju svoju prednost pred prvim pratiteljima na ljestvici Prve županijske lige, a Dobra iz Svetog Petra zadržala je čelno mjesto tablice Druge županijske lige.

‘Kanarinci’ su danas prijepodne na svom igralištu u Ilovačkoj šumi, na otvaranju 10. kola, očekivano pobijedili pretposljednjeg Draganića s 2:0, a bodovnu prednost na vrhu ljestvice povećali su tako što je drugoplasirani Ogulin poražen u Žakanju. U vrlo zanimljivoj utakmici domaća Croatia ’78 je prvo promašila kazneni udarac pa povela 1:0. Nakon toga Ogulinci nisu iskoristili udarac s 11 metara pa domaćin i drugi jedanaesterac. Ogulin je nakon toga poravnao, ali su Žakanjci do kraja utakmice uspjeli zabiti još jedan pogodak i slaviti s 2:1.

Novi posrtaj Ogulina iskoristila je i trećeplasirana Korana, koja je s 3:1 pobijedila u Josipdolu i bodovno se poravnala s Ogulincima. Istim rezultatom Duga Resa 1929 je odnijela sva tri boda iz Gornjeg Mekušja u dvoboju s domaćim Vatrogascem, a uspješni gost bio je i Zrinski iz Ozlja, koji je s minimalnih 1:0 slavio kod Vojnića ’95.

Pobjedom u golijadi u Novigradu Dobra (SP) zadržala vrh ljestvice 2. ŽNL
Dobra iz Svetog Petra zadržala je čelno mjesto ljestvice Druge županijske lige nakon utakmica 9. kola. U golijadi u Novigradu slavila je protiv domaće imenjakinje sa čak 7:3 i zadržala bod prednosti pred Mrežnicom, koja je jučer u derbiju kola sa 4:1 pobijedila domaći Krnjak Barilović. U okršaju dviju Mladosti u Zagorju Ogulinskom slavila je rečička s 5:3, Kupa je na svom terenu s 3:1 bila bolja od Vrlovke, Frankopan je s minimalnih 1:0 uzeo sva tri boda u Belavićima, a ogled u Oštarijama između istoimenog domaćina i Petrove Gore završio je bez pogodaka. (radio-mreznica.hr)