Aktualno Sport

Konačno je počelo – na žalost s porazom

Nikada kasnije, konačno je počela prvenstvena utrka klubova 3.HKLZ Ogulin-Lika. Razlog tome sigurno je i mali, nikad manji, broj kuglačkih klubova koji su se prijavili za natjecanje – svega osam. U odnosu na prošlu kuglačku sezonu nema KK Gospića koji nije prijavio ekipu za natjecanje zbog neispravnosti kuglane u Gospiću, a nema niti KK Rakovice koja sada igra u višem rangu. Podsjećamo da u prošloj sezoni iz 2. HKLZ ni jedan klub nije ispao u ovu 3.HKLZ. Dakle, osam klubova, sedam kola u jesenskom dijelu i još toliko u proljetnom. Kratko, prekratko za neko ozbiljnije natjecanje.
Kuglači KK Policajca, u istom igračkom sastavu kao i prošle sezone, u novom prvenstvu startali su porazom na gostovanju na novoj Gradskoj kuglani u Otočcu. U 1. kolu 3.HKJLZ Og-Lika bolji su bili domaćini KK Vatrogasac. Današnja utakmica završila je pobjedom KK Vatrogasca 6:2 (13,5:10,5) i 3228:3182 u ukupno srušenim čunjevima.
Prilika za popravak dolazi već slijedeće kolo kada na istoj kuglani u Otočcu kuglači KK Policajca gostuju kod KK Visočice. Utakmica se igra u subotu 28.10.2017.g. u 13,30 sati.