Aktualno Sport

Duga Resa zaustavila pobjednički niz Ilovca

Nogometaši Duge Rese 1929 u 11. su kolu Prve županijske lige zaustavili veliki pobjednički niz Ilovca pa je Ogulin, pobjedom u derbiju na Turnju, smanjio zaostatak za ‘kanarincima’ na 9 bodova.

Ilovac je na početku dvoboja u Dugoj Resi poveo iz kaznenog udarca, no Dugorešani su do poluvremena preokrenuli na 2:1, a onda u nastavku i povećali svoju prednost na 3:1. ‘Kanarinci’ su pred kraj utakmice uspjeli poravnati na 3:3, no samo minutu nakon njihovog izjednačujućeg pogotka domaći su zabili i četvrti gol i prekinuli njihov veliki niz od deset pobjeda.

Prvi ovosezonski poraz ‘kanarinaca’ iskoristio je Ogulin, koji je pogotkom Patrika Poljaka s 1:0 slavio u derbiju kola na Turnju nad domaćom Koranom. Korana je u 88. minuti mogla poravnati, no nije iskoristila kazneni udarac pa su Ogulinci smanjili zaostatak za vodećim Ilovcem na 9 bodova.

Zrinski Ozalj je u Malom Erjavcu s uvjerljivih 4:0 pobijedio posljednjeplasiranog Vatrogasca, a još uvjerljiviji bio je Draganić, koji je na svom terenu s 5:0 slavio nad Josipdolom. Croatia ’78 je odnijela sva tri boda iz Vojnića 2:0 pobjedom nad Vojnićem ’95.
Dobra (SP) ostala na vrhu, Mrežnica u derbiju kola bolja od Kupe, četiri pobjede gostiju
Nogometaši Dobre iz Svetog Petra u 10. su kolu Druge županijske lige na svom igralištu sa 6:0 bili bolji od posljednjeplasiranog VOŠK-a i zadržali čelno mjesto ljestvice. U derbiju kola u Zvečaju, u kojem je palo čak 9 pogodaka, Mrežnica je sa 7:2 pobijedila Kupu, a najuvjerljiviji domaćin bila je Vrlovka, koja je sa čak 8:0 porazila Mladost iz Zagorja Ogulinskog. U ostale četiri utakmice slavili su gosti. Oštarije su s 3:0 slavile u Šišljaviću, rečička Mladost je s 1:0 odnijela bodove iz Cetingrada, a prijepodne je Krnjak Barilović s 2:1 u Brežanima pobijedio Frankopana, a novigradska Dobra s 1:0 Petrovu Goru u Vojniću. (radio-mreznica.hr)