Aktualno Sport

Odigrano 3. kolo 1. HSTL – zapad ( žene )

Ovog vikenda odigrano je 3. kolo 1. Hrvatske stolnoteniske lige – zapad u kojem su stolnotenisačice Kleka u Maloj športskoj dvorani dočekale stolnotenisačice Uranie iz Baške Vode kod Makarske. Nakon zabilježena dva poraza naše stolnotenisačice izgubile su i ovaj put i to rezultatom 4 : 2. Iako rezultat govori u korist gostiju, stolnotenisačice Kleka mogle su susret okrenuti i u svoju korist, u pojedinačnim susretima bilo je puno neizvjesnosti i izjednačene borbe u setovima do same završnice u kojima su gošće bile uspješnije. Dvije pobjede za Klek ostvarila je Sanda Škrtić, a nastupile su još Darija Dobrila, Marijana Rendulić i Samantha Maležić.

Slijedećeg vikenda igra se 4. kolo 1. HSTL – zapad u kojem stolnotenisačice Kleka idu na dva gostovanja: prvo u Crikvenicu protiv istoimenog ženskog kluba, a potom u Jadranovo protiv STK Sveti Jakov.
Ovog vikenda trebali su nastupili i stolnotenisači Kleka, ali na zahtjev gostiju 2. kolo 3. HSTL – regija srednja Hrvatska odgođen je susret za sljedeći vikend. Tako će stolnotenisači Kleka turnirskim načinom natjecanja kod kuće igrati protiv STK TIS-a iz Zagreba, STK Zabok II, STK Zagorec iz Krapine i STK Sveta Nedjelja – Novaki II.