Aktualno Županija

Zvonko Spudić izabran za predsjednika ŽO HNS Karlovačke županije

U petak, 03.studenog 2017. godine održana je izborna Skupština HNS Karlovačke županije na kojoj se biralo novo rukovodstvo. Za predsjednika je izabran Zvonko Spudić, a za njegove zamjenike Ivica Benković (Ozalj) i Ivan Benković (Karlovac). Delegati su na samoj Skupštini prihvatili prijedlog novoizabranog predsjednika da Dubravka Vrbetić budu ponovno izabrana za tajnicu ŽO HNS Karlovačke županije, izvjestila je novinare u priopćenju  glasnogovornica Marina Novaković Matanić.

Izbornu skupštinu pozdravio je predsjednik Središnjeg-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a Tomislav Stojak koji se zahvalio svim članovima i članicama na dosadašnjem radu, te pohvalio županijsku organizaciju kao jednu od boljih.

Novoizabrani predsjednik Zvonko Spudić zahvalio se svim delegatima na ukazanom povjerenju, te je rekao da je ispred organizacije veliki rad. HNS u Karlovačkoj županiji ima oko 1500 članova i organizirano 13 podružnica. Kao cilj je postavio da u svakoj općini i gradu bude organizirana podružnica HNS. Također je ukazao na to da u Karlovačkoj županiji veliki prostor za rad pošto su sve druge političke stranke osim HDZ oslabile i skoro se za nikoga više ne čuje. HNS svojim kvalitetnim programima mora pokazati da ima kvalitetne ljude i kao samo jedan primjer naveo Marka Bubaša.
Ispred HNS sada predstoji Sabor na kojem će se birati predsjednik HNS na državnoj razini. Sabor HNS planiran je za 17. prosinca 2017. godine.