Aktualno Županija

Damir Jelić: Odluka HDZ-ovih vijećnika u Tounju je nelogična i protivna politici HDZ-a!

Kao predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije i župan Karlovačke županije podržavam načelnika Općine Tounj gospodina Ivicu Sopeka i prijašnje odluke Općinskog vijeća općine Tounj , a koje su vezane uz projekt Industrijska zona „Vrtača”, stoji u priopćenju koje smo primili od Županijskog odbora HDZ-a.
U njemu se dalje navodi:
“No, na posljednjoj ovogodišnjoj  sjednici Općinskog vijeća općine Tounj HDZ-ovi vijećnici bili su protiv iste te odluke za koju su glasovali u ožujku 2017.godine .
Postavlja se pitanje zašto opstruiraju svoju odluku iz ožujka 2017.godine i projekt započet  2003. godine i na taj način opstruiraju načelnika općine Tounj, gospodina Ivicu Sopeka koji radi po programu HDZ-a u  našoj županiji, a on je vezan za Poslovne zone kao i podizanje potencijala za radna mjesta. Odluka HDZ-ovih vijećnika na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća općine Tounj je nelogična i protivna svim odlukama koje su ranije donesene . Evidentno je da je ta odluka petorice HDZ-ovih vijećnika protivna politici Hrvatske demokratske zajednice. Sama odluka protivna je i razvoju lokalne jedinice, a prioritet HDZ-a je očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta.
Iz toga razloga predložit ću Predsjedništvu HDZ-a Karlovačke županije da sukladno nelogičnim odlukama naših članova koje su u suprotnosti s HDZ-ovim programom i prioritetima, a to su očuvanja radnih mjesta, Sud časti odluči o statusu članstva u pobjedničkoj stranci – Hrvatskoj demokratskoj zajednici”.