Aktualno Sport

Ilovac slavio u Vojniću, Ogulin pao u D. Resi

U utakmicama 13. kola Prve županijske lige, pretposljednjeg u jesenskom dijelu sezone, Ilovac je slavio u Vojniću, a Ogulin je poražen u Dugoj Resi pa je 2. mjesto ljestvice preuzela Korana.
Vodeći ‘kanarinci’, koji su još u prošlom kolu osigurali naslov jesenskog prvaka, danas su odnijeli bodove iz Vojnića pobjedom 3:0 nad domaćim Vojnićem ’95. Do ovog kola drugoplasirani Ogulin poveo je u Dugoj Resi, no Duga Resa 1929 je preokrenula u nastavku susreta i slavila s 2:1. Posrtanje Ogulinaca iskoristila je Korana, koja je, unatoč početnom vodstvu domaćina, s 3:1 uzela bodove u Draganiću i preuzela 2. poziciju ljestvice.

Croatia ’78 je s 3:1 pobijedila Vatrogasca u Gornjem Mekušju, a iznenađenje je napravio Josipdol, koji je sa 4:1 u Malom Erjavcu slavio nad domaćim Zrinskim iz Ozlja.

Bez promjena na vrhu: Mrežnica uvjerljiva nad Mladosti (R), Dobra (SP) minimalno nadigrala Kupu

Na vrhu Druge županijske lige ništa se nije promijenilo nakon današnjih dvoboja 12. kola, također pretposljednjeg u jesenskom dijelu sezone. Mrežnica je uvjerljivom 7:1 domaćom pobjedom nad Mladosti iz Rečice zadržala čelo ljestvice s dva boda više od Dobre iz Svetog Petra, koja je na svom terenu s 1:0 bila bolja od Kupe. Oštarije su na svom igralištu s 3:1 pobijedile novigradsku Dobru, Vrlovka je s 3:2 odnijela sva tri boda iz Cetingrada, a prijepodne je Krnjak Barilović s 2:0 slavio u Vojniću nad Petrovom Gorom, te Šišljavić sa 7:2 na svom terenu nad posljednjeplasiranim VOŠK-om. Dvoboj u Brežanima između Frankopana i Mladosti iz Zagorja Ogulinskog nije odigran jer gosti nisu došli na utakmicu pa će biti registriran rezultatom 3:0 bez borbe za domaćina. (radio-mreznica.hr)