Aktualno Magazin Zabava

Sari prekipjelo: Martina mi se gadi samom svojom pojavom

‘DRŽAVA KONZERVA’ Operna pjevačica opet je u ‘Supertalentu’ popljuvala ‘kontroverznu’ twerkašicu Sarah Seifert. Natjecateljica ‘Supertalenta’ više ne bira riječi
Tata mi je uvijek potpora. Zadovoljan je mojim nastupom u ‘Supertalentu’ i, što god bilo, on je uvijek tu za mene, kaže twerkašica Sarah Seifert (19).

Vukovarka se četiri godine bavi twerkanjem, seksi plesom koji uključuje izbacivanje bokova u čučnju.

– Počela sam jer sam htjela biti drugačija i uspjela sam u tome. To mi je jedina motivacija – ispričala je. Provokativnim nastupom u polufinalnoj emisiji “Supertalenta” ponovno je digla prašinu. Odjevena u narodnju nošnju izazovno je tresla guzom na pjesmu “Moja Diridika”, čime je još jednom zgrozila članicu žirija Martinu Tomčić. Operna pjevačica se ni ovoga puta nije suzdržala od zlobnih komentara. Njezin nastup nazvala je seksualnom provokacijom, degutantnim, sramotnim i lošim za zdravlje.

– Njezin komentar posebno cijenim. Htjela bih joj preporučiti da mi se javi da joj opišem kako se pravilno twerka da se ne ozlijedi kralježnica – poručila joj je Sarah, kojoj negativni komentari nimalo ne smetaju.
– Martina mi se gadi samom svojom pojavom te nemam više nikakvih komentara na nju i njezine izjave. Može reći što hoće, ja znam što radim – ispričala nam je. Od twerkanja ne namjerava odustati, a kaže da je već dobila “brdo” poslovnih ponuda.

– S vremenom ću vidjeti što ću dalje. Ne vidim razlog zašto bih ostala u Hrvatskoj kad je država konzerva. Ovo mi je bila samo odskočna daska – zaključuje Sarah.