Aktualno Županija

Župan danas kod Karlovčana

Župan Karlovačke županije Damir Jelić sa svojim zamjenicima i pročelnicima upravnih odjela u utorak je, 14. studenog, obišao Medicinsku školu, Gimnaziju Karlovac, Prirodoslovnu školu, Šumarsko-drvodjeljsku školu, Glazbenu školu i Učenički dom te na kraju Grad Karlovac, u okviru plana obilazaka općina i gradova te ustanova i tvrtki kojima je Karlovačka županija osnivač.
Projekti na kojima se zajednički radi i koji se planiraju bili su glavna tema današnjeg sastanka održanog s gradonačelnikom Karlovca Damirom Mandićem. Na sastanku u Maloj vijećnici Grada Karlovca bili su i zamjenici župana i gradonačelnika i pročelnici. Prvi je to sastanak ovakvog tipa županijskog i gradskog kolegija. Mnogo je zajedničkih tema i projekata na kojim se namjerava raditi i bilo je važno na ovoj razini međusobno razmijeniti spoznaje i informacije te dogovoriti smjernice za daljnji zajednički rad.
Osim sastanka s vodstvom Grada Karlovca danas je župan s kolegijem obišao i navedene škole i Učenički dom kako bi se upoznali s radom ovih ustanova, njihovim brojnim projektima ali i problemima s kojim se susreću u svakodnevnom radu.(kazup)