Aktualno Sport

Ilovac i Mrežnica jesenski prvaci

U danas odigranim utakmicama 14. kola Prve i 13. kola Druge županijske lige, posljednjim u prvom dijelu sezone, u kojima je palo čak 66 pogodaka, nogometaši Ilovca i Mrežnice potvrdili su naslove jesenskih prvaka.
‘Kanarinci’ su naslov osigurali još prije tri kola, a danas prijepodne u Ilovačkoj šumi potvrdili su ga uvjerljivom 6:1 pobjedom nad posljednjeplasiranim Vatrogascem. Na 2. mjestu ljestvice prezimit će Korana, koja je na svom igralištu na Turnju s 3:0 slavila nad Dugom Resom 1929.

Zrinski Ozalj je odnio sva tri boda iz Ogulina 2:1 pobjedom nad istoimenim domaćinom, Croatia ’78 je u Žakanju sa 4:2 nadigrala Draganić, a u golijadi u Josipdolu domaćin je sa čak 8:3 bio bolji od Vojnića ’95.

Mrežnica slavila u Kamanju i osvojila jesenski naslov
Pobjedom 4:0 u Kamanju nad Vrlovkom, nogometaši Mrežnice uzeli su naslov jesenskog prvaka Druge županijske lige. Dva boda manje ima Dobra iz Svetog Petra, koja je danas s 5:4 u Zagorju Ogulinskom slavila nad Mladosti, a iznenađenje kola dogodilo se u Krnjaku, gdje je Šišljavić istim rezultatom bio bolji od domaćeg Krnjaka Barilovića. Kupa je u Donjem Mekušju s minimalnih 1:0 pobijedila Petrovu Goru, u Cetingradu su istoimeni domaćin i novigradska Dobra odigrali bez pobjednika 1:1, Frankopan je s 3:2 odnio sva tri boda iz Rečice, a Oštarije su s 5:1 u Belavićima pobijedile domaći VOŠK. (radio-mreznica.hr)