Aktualno Magazin Zabava

Pleško prošla u finale, gledatelji nikad nisu bili bjesniji

VIDEO: ‘OVAKVOG NAMJEŠTANJA NEMA NI U HNL-u! SVE JE MOGUĆE KAD SI S GIBONNIJEVIM SINOM!’ Pleško prošla u finale, gledatelji nikad nisu bili bjesniji

Antonije Dore Pleško mnogi gledatelji sjećaju se još iz prve sezone showa “Supertalent” – ova Splićanka te 2009. natjecala se u dobi od samo 11 godina i završila na četvrtom mjestu. Poslije uspjeha u showu, otputovala je u SAD, gdje je, između ostaloga, s producentom Kennyjem O’Brienom, višestrukim dobitnikom Grammyja, snimila tri pjesme, a prije dvije godine gledali smo je i u regionalnom talent showu “X Factor Adria”.

Pleško je u nedjelju navečer izborila ulazak u finale aktualne, pete sezone “Supertalenta”, ali, iako joj se odlične glasovne sposobnosti nikako i ničime ne mogu osporiti, mnogi gledatelji ostali su bijesni jer, tvrde, “sve izgleda kao namještaljka”.

– Nema ona tu što raditi! Pjeva lijepo, ali da je super, nije, jer da je, već bi imala barem jednu svoju pjesmu, ako je već od osme godine u tome… Antonia Dora, daj priliku nekome tko se zbilja prijavio u show. Očajnija si i od naše države! Bolja si glumica, nego pjevačica… Nenormalno fenomenalan vokal, neka svatko govori što hoće, Antonia pjeva za poluditi, ali da je namještaljka, to bi i budala shvatila! Je li joj Zdravko Mamić nešto u rodu?! Ovo apsolutno nitko nije očekivao – i HNL vam zavidi! Ovakvog namještanja nema ni kod njih! Sve je moguće kad si s Gibonnijevim sinom, pa i kiša na sceni – samo su neki od komentara razočaranih gledatelja na Facebooku.
A što na sve to kaže sama Antonia Dora?

– Gledajte, svaka reklama je dobra reklama. Za mene se ništa nije promijenilo. Jednostavno, volim svoj život, ljude oko sebe i nastavit ću ovako dalje. U osnovnoj školi sam imala problema s vršnjacima i starijom generacijom. Ako ikad budem moćna osoba, definitivno bih potaknula da se prestane maltretirati djecu i mlade ljude koji žele uspjeti u životu – izjavila je Splićanka za Dnevnik.hr.

Za Gibonnija, s čijim sinom Random je u vezi, kaže:

– On je divna osoba, kao i cijela obitelj. Jako su skromni, on prvi je prizeman i sva ta slava nije mu se odbila o glavu. Voljela bih jednom imati takvu vlastitu obitelj – glazbenu obitelj – zaključila je 19-godišnja Pleško. (jutarnji.hr)