Aktualno OG sada Ogulin

Suze radosnice  na licima darovanih građana!

Na humanitarnoj rukometnoj utakmici „Pali pilu humanosti“ u nedjelju, sakupljena je  velika količina hrane koju su  darovali brojni posjetitelji.

Rukometaši su sortirali hranu i napravili 16 bogatih poklon paketa, u kojima se našlo ulja, šećera, brašna, tjestenine, te drugih namirnica.

Tijekom četvrtka obišli su ukupno 16 potrebitih obitelji, koje su pronašli zahvaljujući podacima ogulinskog Centra za socijalnu skrb.

Vidjevši kako neki naši  sugrađani žive i kako se bore sa neimaštinom, obećali su im  da će i dalje igrati za potrebite i pomagati im koliko god mogu.

Darovani su reagirali vrlo emotivno. Prvo je nastupilo iznenađenje, onda uzdasi, a potom i suze radosnice…Uz zahvalu rukometašima, na kraju je susreta neizbježan je bio zagrljaj i osmijeh koji je sve govorio…

Rukometaši su pomoć u hrani dijelili cijelo poslijepodne, a u večernjim satima otišli na trening, ispunjeni toplinom oko srca i sretni što su usrećili one koji se tome nisu nadali. Vjeruju da su im bar donekle uljepšali predstojeće blagdane.