Aktualno Sport

7. međunarodni mini rukometni turnir ZG-VG kup 2017.

Danas su naše mini rukometašice, djevojčice rođene 2007. godine i mlađe sudjelovale na jakom međunarodnom turniru u Velikoj Gorici. Ovaj turnir u organizaciji Rukometne škole Vučići okupio je veliki broj ekipa iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovačke i Hrvatske.
Naše djevojčice igrale su u skupini u kojoj su bile ekipe Jamnica iz Pisarovine, Stupava iz Slovačke, Zrinski iz Čakovca, Slovenj Gradec iz Slovenije, Sisak.
Rezultati u skupini:
1. Ogulin – Jamnica 15:4
2. Stupava – Ogulin 6:12
3. Ogulin – Zrinski 9:9 (nakon penala 9:10)
4. Ogulin : Sisak 14:2
5. Slovenj Gradec- Ogulin 6:9

Nakon razigravanja osvojeno je 2. mjesta u grupi.
U polufinalu su se križale sa pobjednicima iz skupine A i igrale su protiv ekipe Samobora.
Izgubile su rezultatom 10:9. a za treće mjesto igrale su protiv ekipe Kozara Dubice iz Bosne i Hercegovine. Vidno umorne ipak su smogle zadnje atome snage i pobjedom rezultatom 10:13 više nego zasluženo osvojile su 3. mjesto.
U nabolju sedmorku turnira birane su Hana Kovačević i Sara Blašković.
Djevojčice ima fantastičan učinak jer su imale samo jedan neriješen rezultat i jednu izgubljenju utakmicu samo sa jednim golom.
Za ekipu Ogulina igrale su Hana Kovačević 26 golova, Sara Blašković 23 gola, Katja Kopriva 14 golova, Leona Blašković 9 golova, Lana Magdić 6 golova, Iva Čajić 2 gola, Lea Blašković 1 gol, Nikolina Salopek 22 obrane i Lea Vuković 5 obrana. Trenerica Vesna Ceranić. (ŽRKOgulin)

Konačni poredak turnira:
1. Samobor
2. Zrinski Čakovec
3. OGULIN