Aktualno OG sada Ogulin

Natječaji za nove ravnatelje i direktore

Kao što smo već pisali,Upravno vijeće Pučkog otvorenog učilišta na sjednici od 6. listopada raspisalo je natječaj za izbor ravnatelja/ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Ogulin. Na natječaj su pristigle 3 prijave koje je pregledalo Upravno vijeće Učilišta. Na temelju natječaja, obavljen je i razgovor sa kandidatima nakon čega je Upravno vijeće za funkciju ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, Gradskom vijeću predložilo Blanku Poljak Franjković. Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, održanoj 18. prosinca Gradsko vijeće je dalo suglasnost na taj prijedlog, pa se donošenje konačnog rješenja od strane Upravnog vijeća POU očekivalo vrlo brzo. S obzirom da je o tome bilo dosta rasprave na Gradskom vijeću, te da su neki vijećnici izrazili sumnju u usklađenost određenih akata POU pa time i na davanje prethodne suglasnosti na prijedlog za imenovanje ravnatelja, te da je i od tada prošlo dosta vremena, zanimalo nas je u kojoj je fazi donošenje konačne odluke. Stoga smo poslali upit Upravnom vijeću POU Ogulin tko će i kada preuzeti dužnost ravnatelja i je li netko od kandidata uložio žalbu. Odgovor još čekamo.

Nakon Pučkog otvorenog učilišta, raspisan je natječaj i za novog direktora Stambeno komunalnog gospodarstva. Neslužbeno doznajemo da je pristiglo pet prijava na javni natječaj, a navodno bi se odluka o odabiru trebala donijeti danas.

Podsjećamo, dosadašnjem direktoru Ivici Salopeku mandat je istekao,  a tko će od sada  biti u direktorskoj fotelji ove tvrtke, objavit ćemo čim dobijemo službenu informaciju.