Aktualno Županija

U Vodovodu i kanalizaciji zaposlenici i direktor kakve bi svatko poželio – uz božićnicu svi zaslužili i stimulaciju od 750 kuna!?

Najveće božićnice od svih gradskih i županijskih tvrtki nisu dobili zaposlenici karlovačke Čistoće, nego Vodovoda i kanalizacije.

Iako se, po podacima koji su nam dostavljeni, a mi ih iskoristili za tekst objavljen na Badnjak, moglo zaključiti da je od svih tvrtki u vlasništvu Grada Karlovca najizdašnija božićnica, po 1.550 kuna, bila u Čistoći – ostale su isplatile po 1.250 kuna – kućne budžete svojih zaposlenika najbolje je “pojačao” Vodovod i kanalizacija. Radnicima, njih 171, je, baš kao što su nam čitatelji odmah javili, a iz tvrtke jutros i službeno potvrdili, isplaćeno po 2.000 kuna. Nije sve, doduše, službeno “božićnica”, ali stiglo je “u komadu”.

– Društvo Vodovod i kanalizacija d.o.o. Karlovac isplatilo je zaposlenicima božićnicu u visini od 1.250 kuna, te stimulativni dio plaće u visini od 750 kuna, odgovoreno nam je iz ViK-a.

Oni blokiranih računa dobili su po 917,98 kuna u gotovini, dok je razlika uplaćena na račune, kako po zakonu i mora biti. (kaportal.hr)