Aktualno OG sada Ogulin

Zadovoljni radom Turističke zajednice

U maloj dvorani  gradske vijećnice održana je 7. skupština   Turističke zajednice Grada Ogulina, pod predsjedanjem gradonačelnika  Dalibora Domitrovića. Na njoj su prihvaćene treće izmjene financijskog plana za 2017.

Direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Ogulina Sonja Drašković  podnijela je izvješće o  radu, za period od 01. siječnja  do 15. prosinca 2017. te financijsko izvješće za navedeni period. Također je prezentirano izvješće o obavljenom nadzoru Hrvatske turističke zajednice, koji je održan u srpnju ove godine.

Sonja Drašković  na skupštini je iznijela   plan i program rada za 2018. godinu, kojim su nazočni  zadovoljni, a  i sam predsjednik je izrazio zadovoljstvo radom direktorice za ovu godinu i izrazio želju za nastavkom rada u takvom smjeru.

Sve točke dnevnog reda su prihvaćene jednoglasno, a pred kraj sjednice  Dalibor Domitrović  iskoristio je priliku i upoznao prisutne članove  Skupštine Turističke zajednice sa planovima i radom Grada Ogulina u sljedećoj godini, te projektima na kojima se radi. Predstavio im je projekte koje je Grad prijavio i priprema za financiranje iz EU fondova. Za kraj je svima poželio sretne blagdane i uspješnu novu godinu, sa željom za što više turista i razvoja turističkog sektora.