Aktualno Sport

Naš Luka pobjedio u izboru navijača za naj rukometaša u 2017. godini

 

Naš Ogulinac, Luka Cindrić, osvojio je titulu navijača za najomiljenijeg rukometaša u 2017. u izbou o kojom smo već pisali na stranicama OGportala pozivajući vas da svojim glasovima “pogurate” Luku prema vrhu. I uspjelo je.

Uz Cindrića predloženi su bili još “vječni” pivot španjolske reprezentacije Julen Aguinagalde (Kielce), zatim topnik Veszprema Momir Ilić, Norvežanin Sander Sagosen (PSG), vratar Gonzalo Pérez de Vargas (Barcelona), 14-godišnji švedski talent Ludvig Hallbäck (Aranäs), jedan od glavnih mađarskih aduta na Euru u Hrvatskoj Máté Lékai (Veszprem) te već legendarni vratar Arpad Šterbik (Vardar).
Glasovanje je završilo danas, a Luka je na kraju iza sebe ostavio mađarskog vanjskog Matu Lekaia. Cindrić je dobio ukupno 6731 glas ili 46 posto, a Lekai 41 posto.

Luka je , kao srednji vanjski odigrao izvanrednu 2017. godinu u Vardaru. Postao je jedan od lidera momčadi, koja je njegovim pogotkom u zadnjim sekundama polufinala Lige prvaka Barceloni ušla u finale, gdje je jednako čudesno pobijedila PSG. K tomu, Cindrić u mnogim izborima za najboljeg svjetskog rukometaša u lanjskoj godini kotira vrlo visoko, a važna je karika i hrvatske rukometne reprezentacije.
Prava prilika da sve to potvrdi na terenu bit će na dolazećem Europskom prvenstvu. Bravo Luka!