Aktualno Županija

Tradicija se nastavlja, Jelić Karlovčane ponovo vodi na duhovnu obnovu u Hercegovinu – uz Grad sad organizator i Županija

Karmel sv. Ilije na Buškom jezeru

S dolaskom Damira Jelića na mjesto župana, tradicionalni odlazak na duhovnu obnovu u Karmel sv. Ilije na Buškom jezeru u Hercegovini sada kao suorganizator podupire i Karlovačka županija. Podsjetimo, Jelić je kao gradonačelnik još prije devet godina prvi put suradnike i djelatnike poveo na duhovnu obnovu, odnosno seminar u samostanu “s ciljem duhovnog, ali i stručnog usavršavanja”.

Kako saznajemo, tema duhovnog seminara u meditativnom miru “Buškog blata” je “Apostolska zajednica – zvanje i poslanje”, a pohađat će ga više od 60 sudionika, djelatnika i dužnosnika Grada Karlovca i Karlovačke županije te gradskih i županijskih tvrtki, te ustanova kojima su Grad ili Karlovačka županija osnivači.

Kao i proteklih godina, sudionici seminara sami će podmiriti troškove smještaja i prijevoza autobusom tako da ovaj izlet neće ići na teret poreznih obveznika. Na duhovnu obnovu se kreće sutra ujutro, a povratak je predviđen u subotu u večernjim satima.(KAportal)