Aktualno Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Naoružani odredi za iskapčanje struje

Čitam kako bi HEP, u nekim slučajevima, uzeo naoružanu zaštitu za svoje djelatnike koji idu okolo i iskapčaju neplatišama struju.

Što ne sklope ugovor sa vojskom… HV-om… pa nam ne bi vojska išla na mirovne misije u Afganistan nego na iskapčačke misije HEP-a. Parkiraju tenk ispred kuće… pukovnik pita babu “Baba oš ti platit elektriku?”… izađe babin sin sa zoljom na ramenima, viče “Gdje ste bili 91-e majku vam jebem!”… taman da će opalit iz zolje, stresu ga iz tenka… samo adidaske ostale od njega… baba plače nad ostacima sinovih adidaski… HEP-ovci uto škarama režu kablove na jednotarifnom brojilu… baba se diže sa kalašnjikovom u ruci, viče “Saću vam jebat majku!”, nije ni dovršila, pogađa ju 8 projektila iz njemačke haubice koju još nismo otplatili.

Ja mislio mi članica EU… demokracija i te pičke materine od europskih vrijednosti… a kod nas traže da pištoljem iskapčaju struju. Pa štoeovo krutejebo? Što slijedi? HRT-ov inkasator repetirao pištolj ženi u glavu… čeka da mu ukućani priznaju kako imaju tevejac u kuhinji… inače će joj pucat u glavu?