Aktualno Županija

Petero kandidata “puca” na fotelju direktora Turističke zajednice Karlovca – sutra otvaranje prijava, idući tjedan odluka

Za mjesto direktora Turističke zajednice Karlovca zainteresirano je petero kandidata, a tko će od njih to i postati trebalo bi se znati idući tjedan.

Natječaj za direktora, podsjetimo, bio je otvoren do 27. prosinca lani, a zainteresirani su se mogli prijaviti ako su, između ostalog, završili najmanje specijalistički diplomski stručni ili diplomski sveučilišni studij, imali najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima s područja turizma, te izradili prijedlog programa rada Turističke zajednice za 2018. Njihove prijave sutra će se naći pred članovima Turističkog vijeća.

– Pristiglo je 5 prijava na natječaj. 12. siječnja 2018. Turističko vijeće će na svojoj sjednici pregledati pristigle ponude na natječaj, te odrediti termin pisane provjere i razgovora s kandidatima, odgovorila nam je na upit glasnogovornica Grada Dijana Kujinek.

Da će sve biti transparentno i da će se svi kandidati imati priliku predstaviti Turističkom vijeću najavio je njegov predsjednik, gradonačelnik Damir Mandić još u studenom, a hoće li ono nakon toga biti i brzo u odlučivanju pa direktora izabrati sljedeći tjedan, doznat ćemo za nekoliko dana. (KAportal)