Kolumne OG sada Ogulin

SDP-ovci u Ogulinu

Ogulin je danas i sutra domaćin SDP-ovcima iz cijele Hrvatske. Kako bi se što bolje pripremili za novu saborsku godinu, odlučili su da će ovaj put  svoja razmišljanja i ideje međusobno podijeliti  tijekom vikenda u našem gradu. Okupilo ih se četrdesetak, a među njima nismo uočili Milanku Opačić, koja je i izjavila da u Ogulin neće doći.

Prije početka unutarstranačkog skupa, koji je bio zatvoren za javnost, predsjednik stranke Davor Bernardić  u Gradskoj knjižnici i čitaonici dao je izjavu za medije, osvrnuvši se na stanje u stranci, ali i stanje u Hrvatskoj.

“Poboljšanje uvjeta za investicije i rad, za veću socijalnu sigurnost  i plan za mlade su naši osnovni ciljevi. Želimo spriječiti njihovo iseljavanje”-rekao je Bernardić, podsjetivši da su izabrali Ogulin u kojem je, nakon 27 godina vladavine HDZ-a, sada na mjestu gradonačelnika SDP-ov Dalibor  Domitrović.

Prokomentirao je kako je u siječnju rejting stranke narastao u odnosu na prosinac prošle godine, kritiziravši rad Vlade koja, kazao je, neće napraviti nikakve reforme, jer nemaju ni hrabrosti, ni odlučnosti.

Smatra da su u SDP-u do sada premalo komunicirali , ali da će od sad i osobno reagirati na laži i spinove koji im se podmeću, a koji stižu s raznih strana.

Radni dio SDP-ovci nastavljaju  sutra prije podne.