Aktualno Županija

Ukrali auto iz garaže

Krađa vozila
Noću s 21. na 22. siječnja nepoznati počinitelj je na području Kamanja iz garaže 84-godišnjaka otuđio osobni automobil Audi. Materijalna šteta veća je od 69.000 kuna.

Krađa iz trgovine
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava zaposlenika trgovine u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu da je nepoznati počinitelj 20. siječnja iz trgovine otuđio dva foto aparata. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je za navedeno osumnjičen 39-godišnjak te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava.

Iz vozila otuđena torbica
Nepoznati počinitelj ušao je jučer u nezaključani osobni automobil u Dugoj Resi i otuđio torbicu s dokumentima, novcem i drugim, vlasništvo 53-godišnjaka. U vezu s navedenim događajem dovodi se 33-godišnjak te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Otuđena stabla hrasta
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 52-godišnjaka da je nepoznati počinitelj od srpnja 2017. do 27. prosinca 2017. na području Barilovića posjekao i otuđio više stabala hrasta vlasništvo 84-godišnjakinje. Materijalna šteta veća je od 34.000 kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je dvanaest kaznenih djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.