Aktualno Sport

Iskreni Luka Cindrić nakon bolnog poraza od Francuza: Razočaran sam…

Arena Zagreb bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, sve je bilo spremno za spektakl, rukometni klasik između Hrvatske i Francuske. No, Les Experts su po tko zna koji put održali sat rukometa hrvatskim zvijezdama, pobjeda 30:27 niti u jednom trenutku nije bila upitna. Francuzi će u polufinale, a Hrvatska u borbu za ‘časno’ peto mjesto.

‘Previše toga nije valjalo večeras, prije svega u prvom poluvremenu’, započeo je utučeni Luka Cindrić nakon poraza od Francuza te nastavio:

‘Dali smo sve od sebe u nastavku, ali Francuska je jednostavno bila bolja. Jurnuli smo u nastavku, no razlika je ipak bila prevelika. Protiv ovako iskusne i jake reprezentacije teško se može okrenuti rezultat i stići šest golova zaostatka.’

‘Vjerovali smo u sebe, od prve minute. I kad smo gubili pet, šest razlike… Svi smo vjerovali da ih možemo dobiti. Ali tako je u sportu, netko mora pobijediti. Večeras je to bila Francuska’, pričao je ‘stegnuta’ grla Cindrić. Znači sljedeći put…?

‘Sljedeći put smo mi na redu… Kompleks od Francuza? Ne bih rekao, pripremali smo se kao za svaku utakmicu, izašli na teren. No ta crna rupa nas je koštala, Francuzi su iskoristili svaki naš pogrešan korak večeras. A i mi smo im olakšali posao u prvom poluvremenu našim vezanim tehničkim pogreškama, izgubljenim loptama. Sami smo si krivi’, analizirao je Cindrić.

Želja je bilo polufinale, sad nas čeka borba za ‘časno’ peto mjesto.

‘Naravno da sam razočaran. Svi smo razočarani. Željeli smo najviše, borili smo se, dali stvarno sve od sebe, svi redom… Najviše mi je žao što pred ovom divnom publikom nećemo moći istrčati u polufinalu, boriti se za finale. Bila bi to nagrada njima i nama. (Tportal)