Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinski DSS oštro osuđuje najavljene smjene upravitelja šumarija

Demokratski savez Srba u gradu Ogulinu, na čijem je čelu Siniša Ljubojević, potpredsjednik Gradskog vijeća, medijima je poslao priopćenje u kojem upozorava na političke smjene u Upravi šuma Ogulin. U priopćenju stoji:

“Demokratski savez Srba zabrinut je u vezi najavljenih smjena u pojedinim šumarijama podružnice Uprave šuma Ogulin.
Ako se dogode smjene nekih upravitelja od ukupno 5 šumarija, bit će to  očigledan primjer političke trgovine i uklanjanje politički nepodobnih, ali prije svega, stručnih ljudi.

DSS smatra da upravitelji šumarija, a posebno u tri šumarije gdje su smjene najavljene, a to su Jasenak, Drežnica i Josipdol, svoj posao rade stručno, te da nema opravdanih razloga njihovim smjenama, premještanjima, ili drugim načinima uklanjanja s postojećih rukovodećih pozicija.

Mi ćemo sa velikom pažnjom pratiti najavljene kadrovske promjene u spomenutim šumarijama i reagirati ako eventualne promjene budu imale politički karakter”- navodi se u priopćenju DSS-a.

O kakvim se točno smjenama radi i da li se nekoga  i zašto namjerava smijeniti, te tko bi sadašnje upravitelje trebao naslijediti,  OGportal će objaviti čim dobijemo službenu informaciju iz ogulinske Uprave šuma, kojoj smo poslali upite.