Aktualno OG sada Ogulin

Završeno Idejno rješenje Planinarske šetnice Vučići – Klek

U listopadu prošle godine u gradskoj upravi održana je prezentacija plana uređenja  šetnice  od Vučića  pa sve do samog vrha  Kleka. Gradski su čelnici, u nazočnosti predstavnika Planinarskog društva i Turističke zajednice, saslušali tom prilikom ideje koje su im prezentirale autorice idejnih rješenja, arhitektica Anamarija Unković  i krajobrazna arhitektica  Kaja Šprljan Bušić. One su tada u izjavi za medije naglasile:

Sada je, kako saznajemo iz priopćenja iz gradske uprave, idejno rješenje Planinarske šetnice Vučići – Klek, koje je izradila tvrtka Kreativni krajobrazi iz Zagreba i arhitekt Hrvoje Marinović, završeno i dat će se na javni uvid građanima.

To je je prva faza u pripremi cjelokupnog projekta , koji će nakon pribavljene dokumentacije biti prijavljen na natječaj. jer Grad Ogulin u suradnji  s Planinarskim društvom Klek planira ovaj projekt kandidirati za sredstva EU fondova iz Programa ruralnog razvoja , mjera 8,  a procijenjen je na oko 350.000,00 kuna. Svi koje zanima idejno rješenje, mogu ga pogledati  na web stranicama Grada Ogulina.