Aktualno Kolumne Krule Kruloteka

Gazda je otišao sa gradilišta

Ne postoji firma u kojoj sam radio a da nije bilo radnika (množina) koji bi srali po gazdi (vlasniku firme)… a kad bi se gazda pojavio na gradilištu, onda bi šutjeli… nitko mu A ne bi rekao a kamo li da ga pošalju u tri pičke materine, što bi inače radili kad ga ne bi bilo.

Što se pokojnog Hanžekovića tiče, svojim pisanjem sam mu se obraćao dok je bio živ i to javno. Zadnje što sam JAVNO napisao o njemu je:

– “Da građani na vrijeme plaćaju račune, ne bi bilo ovrha”
Hanžeković
– “Kud te ćaća otrese u jajnu stanicu a ne u živicu”
Ja

U emisiji “Nedjeljom u 2” sam JAVNO rekao ono što se tiče Bandića i pokojnog Hanžekovića i 15 milijuna kuna jamčevine koje je ovaj drugi platio ovom prvom, te kako radniku koji ima plaću 5000 kn treba 250 (dva-pet-nula) godina da uštedi 15 mil. kuna i to da ne troši ni jedne jedine kune od plaće.

Od jutra čitam kako se pokojnom Hanžekoviću krši i lomi sve živo i ne živo. Jebemu mater, ne sjećam se da mu je iko za života išta rekao… čak i opsovao… sad kad je isti otišao sa “gradilista”… tisuće radnika mu jebe mater.

To što mislite danas, trebali ste pisati prekjučer… kad je bio na gradilištu… sad je kasno radnici, gazda je otišao sa gradilišta.

Sutra će mu na sahranu doći i oni koji su izglasali ovršni zakon po kojima je pokojni mogao obavljati ovrhe… oćete čekati da i oni “odu sa gradilišta” nebil im štogod rekli?