Aktualno Županija

Tri Bošnjaka prometne razmirice riješili dok su čekali zeleno na “brzoj cesti” u Karlovcu – posvađali se i žestoko potukli?!

Tučnjava se dogodila na Prilazu Većeslava Holjevca.
Zbog remećenja javnog reda i mira, trojica Bošnjaka kažnjena su na Prekršajnom sudu u Karlovcu svaki sa po 100 eura, nakon što su se posvađali i potukli na karlovačkoj “brzoj cesti”, odnosno Prilazu Većeslava Holjevca.

Nesvakidašnji slučaj zbio se 5. studenog prošle godine oko 16.15 sati. Prvookrivljenik, inače rođeni Kladušanin koji živi u Zagrebu, iz svojeg automobila je na semaforu povikao dvojici u drugom vozilu, ocu i sinu iz Varoške Rijeke koji privremeno borave na radu u Austriji: “J… vam majku, ajde stanite tamo”!

Oni su, dakako, prihvatili poziv, stali na semaforu i tada je nastala tučnjava. Prvi je uhvatio drugoga za vrat i majicu, a drugi i treći su po prvome udarali zajedničkim snagama po glavi i tijelu. Intervenirala je policija, a onda su svi su završili u Općoj bolnici Karlovac na saniranju ozljeda. Nešto hladnije glave, ali s kojom čvorugom više, nastavili su put prema svojoj domovini.(KAportal)