Aktualno Županija

U Netretiću otuđen čamac, u Ogulinskom Hreljinu cigarete

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac).

Nepoznati počinitelji provalili su noćas u samoposlužnu autopraonicu u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu i otuđili manju količinu novca. Policijski službenici uhitili su dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s ovim događajem te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 20-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 6. do 11. veljače na području općine Netretić otuđio čamac. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

U ranim jutarnjim satima 12. veljače nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u Ogulinskom Hreljinu, a brzom intervencijom policije u blizini mjesta događaja zatečen je i uhićen 36-godišnjak kojeg se sumnjiči da je iz trgovine otuđio veću količinu cigareta. Materijalna šteta veća je od 9000 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a nakon toga uz kaznenu prijavu bit će doveden na nadležno državno odvjetništvo.