Aktualno OG sada Ogulin

Brum traži nasljednika

Kao što smo već pisali,  Ski klub Ogulin,  nedavno je krenuo u akciju nabavke novog ratraka,  stroja za uređenje skijaških staza. Potreba za nabavom novog ratraka, pojavila se nakon što se na sadašnjem ratraku dogodio ozbiljan kvar, a čiji popravak iziskuje velik iznos.
Procijena vrijednosti nabave je oko 140 tisuća kuna.
Potreban novac  planiraju osigurati  vlastitim sredstvima,  ostvarenim kroz redovan rad kluba, a odnose se na članarine za 2018. godinu, prihod (donacije) sa skijališta Vučići, škola skijanja, organiziranje jednodnevnih izleta, organiziranje utrke paralel slaloma na skijalištu Vučići, prodaja dijela vlastite imovine. Osim toga, računaju i na
novčane priloge  i donacije članova kluba, simpatizera i trgovačkih društava, što predstavlja okosnicu cijelog plana nabave, jer s te osnove planiraju osigurati oko 60 tisuća kuna.
Dogovorena je i  kružna autoutrka na snijegu u suradnji sa Auto klubom  Klek, koja je  održana danas na Bazi. Sudjelovalo je 13 vozača, a za posjetitelje su pripremili  hranu i tople napitke.

Akcija skupljanja novca nastavit će se u petaka, dobrotvornim koncertom SKI PARTY,  u Dreams Rock Caffeu u Ogulinu,  na kojem će svirati grupe The Speen band, Master band i Partyano.

Uplate pristižu svakodnevno, na čemu se iz Ski kluba zahvaljuju, a svi koji želite i dalje možete donirati na skijalištu u Vučićima kao i na žiro račun Ski kluba: HR3824020061100594906