Aktualno OG sada Ogulin

I Krule se uključio u akciju pomoći SKI klubu!

U akciju prikupljanja sredstava za kupnju novog ratraka za SKI klub Ogulin uključio se i naš Krule. S obzirom da njegove Facebook objave prati nekoliko tisuća ljudi, on je tu akciju podigao na jednu višu razinu i sada se za ovu akciju zna širom Hrvatske.

A evo što je Krule napisao:

Ovako… ako nije problem, ja bih vas molio za pomoć. Pomagali ste i prije, sami znate da višestruko provjeravam o čemu se radi prilikom ovakvih akcija. Ovdje se radi o problemu Ski kluba Ogulin (Udruga). Ekipa je to koja je sama odlučila napraviti skijalište u Ogulinu (u Vučićima)… i uspjeli su u tome… uredna staza dužine 500 metara. Imaju čak i noćno skijanje. Kako mi moji doušnici iz Ogulina javljaju, trude se jebački. Nemaju plaću za to što rade. N enaplaćuju ni karte za skijanje.

Javili su mi se moji Ogulinci, pitaju me ako im mogu pomoći… tamo djecu vode na skijanje… sanjkanje… a problem je taj što je ekipi iz Ski Kluba crko onaj traktor za ravnanje i uređenje staze… jebiga… iz 1979-te je… 2 godine mlađi od mene. Sad skupljaju za novi koji je oko 140 000 kn… i krenuli su u skupljanje donacija.

Jebemu mater… ja uvijek gledam na tu djecu… da bar imaju negdje otići sa roditeljima za siću. U Ogulinu je gospodarska situacija nikakva, znam to… to je moj rodni grad. Ako ste u mogućnosti… 5 kn… 10… 20… ja bih vas lijepo molio da pomognete uplatom na:

ŽIRO RAČUN: HR3824020061100594906
Erste banka

Skijaški klub Ogulin
OIB: 94789339076
MATIČNI BROJ: 2737841
Brod 10
47300 Ogulin

Vjerujte mi na riječ, puno ćete pomoći… Hvala u ime svih Ogulinaca i Ogulinki… onih najmlađih naravno…

Podsjetimo i na večerašnji koncert koji se organizira u cilju prikupljanja sredstava, odnosno  veliki donacijski ski party ogulinskih glazbenika, na kojem će nastupiti The Speen band, Tamburaši PARTYano, Master band i Sound Source.