Aktualno Sport

Ogulinci nastavljaju sa sjajnim igrama u 3.ligi Centar

KK Duga Resa – KK Ogulin 54-74 (8-24,17-23,19-9,10-18)

Bez većih problema pobjeđena je i Duga Resa. Na samom startu Ogulinci su zaigrali jako agresivno u obrani i kažnjavali domaćina većinom iz polukontri. Prvo poluvrijeme je prošlo u potpunoj dominaciji Ogulina te je bilo i po 25 poena prednosti. U nastavku nešto bolja igra domaćih u obrani ili možda opušteniji ogulinski košarkaši, pa se razlika u par navrata vratila na samo +9. U tim trenutcima sjajnu skakačku rolu ima Bekavac (15p 7sk) postiže neke ključne poene kojima ne dozvoljava potpuni povratak domaćih. Pridružio mu se Stošić (9p 4sk) i o tog trenutka domaćin je ostao bez snage za preokret. Do kraja je prednost opet visokih+20.
U današnjoj utakmici vratio se Marincel  pa se, u slijedećoj, nadamo  i poenima. Danas su igrali :Miljan Vorkapić 16, Marko Francetić 16, Mario Bekavac 15, Tin Stošić 9, Sven Salopek 5, Davorin Rupčić 4, Milan Jovetić 3, Matej Blašković 2, Rikard Polić 2, Potjeh Kurtović 2, Lovro Božičević 0, Petar Marincel 0.
Slijedeće kolo Ogulin igra kod kuće u subotu 18:00 protiv Novske, a radi se o utakmici u kojoj pobjeda naših košarkakša ne bi trebala biti upitna.