Aktualno OG sada Ogulin

Kroz vikend smo odmorili, a sad krećemo ispočetka

Vikend koji smo ostavili iza nas  proveli ste, nadamo se, na najbolji mogući način. Vremenske prilike bile su relativno dobre, te kao takve povoljne i za odmaranje i za aktivni odmor. Bacivši oko na društvene mreže, primijetili smo da ste bili i praktični i kreativni. Izabrali smo nekoliko fotografija sa Facebooka i dodali nekoliko fotografija koje su nam poslali naši čitatelji, iz kojih se može vidjeti kako se sve može iskoristiti slobodno vrijeme.

Jedan čitatelj poslao nam je fotografiju snjegovića za kojeg kaže da je visok skoro 5 metara, odnosno čitatelj je bio vrlo precizan i kaže 498 cm. (Čitatelj je onaj otraga 🙂 )

A onda smo na Facebooku, ovom velikanu pronašli i družicu sa odgovarajućim atributima 🙂  Možda plane i iskra ljubavi, samo neka paze da se od ljubavnog žara – ne otope.

Neki su zimsko, ali ne prehladno vrijeme, iskoristili za šetnju…

a neke zimski uvjeti nisu spriječili u omiljenoj aktivnosti – roštiljanju.

Dobre papice bilo je i na skijalištu u Vučićima, gdje su skijaši i sanjkaši mogli kušati i fine, vruće police,  naravno, sa špekom.

Oni kojima se jučer poslijepodne baš i nije dalo izlaziti iz toplih domova, izabrali su varijantu sa finim domaćim kolačima na stolu, uz neku društvenu igru, na primjer “Čovječe ne ljuti se”.