Aktualno OG sada Ogulin

Željko Magdić izbačen iz kluba kojeg je stvarao

Nedavno je održana  izvještajna, a onda i izvanredna skupština Biciklističkog kluba Frankopan. Njeno održavanje bilo je nekako tajnovito jer, za razliku od prije, niti novinari, niti predsjednik Sportske zajednice grada Ogulina na nju nisu pozvani.

Ipak, uspjeli smo doznati da je jednoglasno prihvaćeno izvješće o radu, sad već bivšeg  bivšeg predsjednika Zdravka Kučinića, koji je potom podnio ostavku, pa se pristupilo izboru novog predsjednika.  Jednoglasno je izabran Tomislav Lipošćak.  Zdravko Kučinić izabran je za člana  Upravnog odbora, a Goran Žgela za člana Nadzornog odbora.

Sudeći prema svemu navedenom, može se steći dojam da je sve to išlo glatko i da u klubu nema problema. No, sudeći po onome što nam je rekao jedan od osnivača ovog kluba Željko Magdić, čini se da ipak nije bilo tako.

On je, naime, razočaran donedavnim kolegama iz klube, te nam je rekao:

“Došao sam na skupštinu, na kojoj je do mene sjeo jedan specijalalac, što sigurno nije bilo slučajno. Međutim, ja nisam svađalački tip i mirno sam podnio to što su me izbacili iz kluba, jer navodno nisam platio članarinu. No, moram reći da su na skupštinu doveli neke nove ljude, koji možda nikad nisu ni sjeli na bicikl. U plan rada uvrstili su neke moje inicijative, a kakvo je stanje u klubu dovoljno govori činjenica da ni Ivan Puškarić (Studio), ni ja, više nismo članovi kluba. Možda i zato što mi na biciklu pređemo tisuće kilometara i o tome se zna, a ne vozimo se u kombiju  do Banja Luka, a onda pred cilj sjednemo na bicikl. Volio sam i stvarao taj klub. Novog predsjednika osobno poštujem,  ali smatram da mu tu nije mjesto, jer će biti samo iskorišten. Ne želim osnivati novi klub, a u Vatikan ću sigurno ići biciklom, kako sam i planirao, no ne sa klubom”- izjavio je za OGportal Željko Magdić.