Aktualno OG sada Ogulin

Ivan Puškarić demantira izjave Željka Magdića

“Moram dementirati ovaj natpis koji je ovdje postavljen bez mojeg znanja. Ja i Stipetić ne idemo za Vatikan i ne znam odakle OG-portalu takva informacija. Ja, a isto tako i Stipetić, i svi ostali moji suvozači, nisu članovi ogulinskog biciklističkog kluba, već svi mi vozimo isključivo iz ljubavi prema biciklizmu”-reagirao je Ivan Puškarić Studio na naš članak o vožnji do Vatikana, a kojeg smo objavili nakon službenog sastanka koji je održan u prostorijama ogulinskog Crvenog križa, gdje smo i doznali sve podatke o ovoj planiranoj vožnji. Sastanku su, osim medija,  nazočili i predstavnici Crvenog križa i Turističke zajednice Grada Ogulina.

Međutim, izgleda da je Željko Magdić u njihovo ime nastupio bez njihova znanja, pa Ivan Puškarić dalje navodi:
“Mi najviše cijenimo slobodu da idemo s kim želimo i kad nam se ide. Naša sloboda je nezamjenjiva, zato i nismo članovi ni jednog kluba, niti imamo niti mislimo osnivati vlastiti klub, a sve svoje vožnje sami financiramo, jer na sreću, zaposleni smo  i primamo plaću.

Biti u klubu, ili imati vlastiti klub,  uz bicikliranje  nosi i niz ostalih obaveza, od sastanaka, planiranja, vođenja kluba, rada s članovima i djecom, a nas jedino interesira biciklistička vožnja i prema tome, mi nismo zainteresirani ni da imamo svoj klub, ni da smo članovi bilo kojeg drugog kluba.

Ja uvijek najavljujem svoje vožnje, i najavio sam na Facebook-u da na Veliki četvrtak idemo Stipetić i ja na jednu 1000 km dugu vožnju kroz Međugorje, u trajanju od 8 dana”-izjavio je Ivan Puškarić Studio.