Aktualno Županija

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanje javnog reda i mira (Karlovac) i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s lako i jedna s teško ozlijeđenom osobom.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 39-godišnjaka da je 13. ožujka u Karlovcu, gradska četvrt Banija, njegovoj maloljetnoj kćeri nepoznati počinitelj iz džepa hlača otuđio mobitel. Materijalna šteta veća je od tisuću kuna.

Jučer u 11.00 sati u Karlovcu, Cerovac Vukmanićki na DC-1 dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom karlovačkih registracijskih oznaka u smjeru juga upravljao je 35-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio teretnog vozila bjelovarskih registracijskih oznaka kojeg je nepropisno uz desni rub kolnika parkirao 29-godišnji vozač. Vozač vozila karlovačkih registracijskih oznaka teško je ozlijeđen te protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog dok je 29-godišnjem vozaču naplaćena novčana kazna. Također slijedi izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.