Aktualno OG sada Ogulin

“Ono što ostaje, uvijek ljubav je”.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin je, upravo na Svjetski dan pripovijedanja, 20. ožujka, pripovijedala  autorica Ivana Plechinger i to  o knjizi “Ono što ostaje, uvijek ljubav je”.

U svome prvijencu Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, kad je imala samo 12 godina,  preko vlastite borbe s bolešću, do trenutka u kojem se za nju sve prelomilo, kada u njezinu domu iznenada umire otac za kojeg je bila jako vezana.

Unatoč svemu, ova je knjiga  prepuna ljubavi i nade svojevrstan vodič prema boljem životu kojem svi težimo. U njoj nam autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi.
„Moj put nakon svega ipak je put radosti i pokušat ću vas uvjeriti da smo na ovaj svijet svi došli s namjerom da se radujemo, samo što smo to negdje usput zaboravili. Ovo je moja priča, ali puno važnije – ispričat ću vam i vašu buduću radosnu priču. U njoj ćete naći upute kako s osmijehom kroz život bez obzira na situacije kroz koje prolazite“, poručila je i sinoć autoricama mnogobrojnim posjetiteljima, koji su gotovo bez daha punih sat vremena slušali Ivaninu priču. I, doslovce, uživali!