Aktualno Magazin Zabava

Izašao je novi spot Lidije Bačić zbog kojeg je njezin menadžer prijetio fotografu u Zagrebu

VIDEO – SURADNJA S GRUPOM VIGOR Izašao je novi spot Lidije Bačić zbog kojeg je njezin menadžer prijetio fotografu u Zagrebu

Jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica na sceni, Lidija Bačić Lile, objavila je novi spot za pjesmu “Vino rumeno”. Radi se o suradnji s grupom Vigor koja će se naći na njezinom nadolazećem albumu “Revolucija”.
U spotu je Lidija u standardno seksi izdanju, a pridružio joj se i Mario Roth iz Vigora. Spot je režirao Dario Radusin, aranžman Raay i Krešo Tomac, a tekst potpisuje Faruk Buljubašić Fayo.

On je na snimanju spota u centru Zagreba prije desetak dana skoro izazvao incident kad je prijetio fotografu agencije Cropix.

Kako piše Jutarnji, tekstopisac, producent i menadžer Lidije Bačić rekao je fotografu da prestane snimati pjevačicu jer se snima spot koji je, kako je izjavio, platio pet tisuća eura te da će tužiti fotografa ako ne spusti fotoaparat i ne prestane snimati. Sve se događalo na Ilici, dakle na javnoj površini, gdje je snimanje dopušteno. (100posto.hr)