Aktualno Sport

Igrali stolnotenisači i stolnotenisačice

Odigrano 12. kolo 1. HSTL – zapad ( žene )

Ovog vikenda odigrano je posljednje 12. kolo 1. HSTL – zapad za žene u kojem su stolnotenisačice Kleka gostovale u Dugom Selu kod istoimenog stolnoteniskog kluba i izgubile rezultatom 4 : 0. Za Klek su nastupile Darija Dobrila, Marija Blašković, Ema Stipetić i Samantha Maležić. Stolnotenisačice Kleka trebale su igrati i protiv posljednje plasiranog na tablici, STK Mladosti II iz Zagreba ali su iste na početku proljetnog prvenstva odustale od daljnjeg natjecanja. Tako je registriran rezultat 4 : 0 u korist stolnotenisačica Kleka. Na tablici STK Klek zauzima pretposljednje 9. mjesto koje inače vodi u kvalifikacije za opstanak u 1. HSTL – zapad.
Odigrano je i 11. kolo 3. HSTL – regija Srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali u Krapini te odigrali četiri susreta. Kako je već poznato, ova se sezona igra po turnirskom sistemu natjecanja. Od četiri susreta stolnotenisači Kleka ostvarili su jednu pobjedu i tri poraza. Prvi susret odigran je protiv STK Svete Nedjelje – Novaki u kojem su pobijedili rezultatom 4 : 1. U preostala tri susreta stolnotenisači Kleka igrali su protiv STK TIS iz Zagreba, STK Zabok II i domaćina STK Zagorec te tijesno izgubili istim rezultatom 4 : 3. Za Klek nastupili su Andrej Dubić koji je ujedno i ostvario najviše pojedinačnih pobjeda za Klek, od osam pojedinačnih mečeva ostvario svih osam pobjeda, uz to i tri pobjede u paru sa Matijom Markovićem. dok su ispod svog prosjeka odigrali Filip Dubić i Mario Stipetić.
Slijedeće posljednje 12. kolo 3. HSTL – regija Srednja Hrvatska igra se u Zagrebu u kojem naši stolnotenisači igraju protiv STK Zabok II, STK Zagorec iz Krapine, STK Sveta Nedjelja – Novaki II i domaćina STK TIS-a.
Ovog vikenda odigrano je i 3. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali u Ozlju, gdje su igrali protiv SD Vrhovac i odigrali neriješeno 5 : 5. Od odigrana tri kola stolnotenisači Kleka imaju skor dva neriješena rezultata i jedan poraz. Za Klek su nastupili Filip Dubić, Matija Marković, Jurica Miletić, Marin Umiljenović i Josip Miletić.
Slijedeće 4. kolo igra se ovog tjedna, a stolnotenisači Kleka kod kuće u Maloj školskoj dvorani dočekuju STK Duga Resa 2.