Aktualno OG sada Ogulin

Vrijeme za vikend

Vrijeme  koje nas očekuje ovaj vikend bit će promjenjivo, kombinacija sunca i oblaka te uz ugodnu temperaturu. Danas će prevladavati sunčano uz umjerenu, na kopnu sredinom dana i povećanu naoblaku, a mjestimične slabe kiše može biti na istoku zemlje. Jutro će biti svježije, osobito na kopnu gdje će ponegdje biti i slabog mraza te magle. Vjetar slab, na Jadranu ujutro umjerena, mjestimice još i jaka bura, a danju sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura između 0 i 5, uz obalu i na istoku od 6 do 10 na jugu i do 13 °C. Najviša dnevna većinom od 13 do 17, a u Dalmaciji i na sjevernom Jadranu od 16 do 21 °C.

No u nedjelju se u većem dijelu očekuje slaba naoblaka, koja će početkom idućeg tjedna donijeti kišu.
Pretežno sunčano s malom, u unutrašnjosti zemlje prema kraju dana umjerenom naoblakom. U cijeloj će zemlji biti ugodno toplo.
U kopnenim će predjelima puhati slab, na krajnjem istoku povremeno umjeren, jugoistočni i južni vjetar. Na Jadranu će biti slabog juga i jugozapadnjaka.
Jutarnje temperature zraka od 3 do 8 °C u kopnenoj Hrvatskoj te između 8 °C na sjevernom Jadranu i 14 °C na krajnjem jugu. U najtoplijem dijelu dana većinom između 17 i 21 °C, u zapadnoj Slavoniji do 23 °C.