Aktualno Županija

“Kralj laminata” iz Švedske, poduzetnik Darko Pervan predložen za županijsku nagradu za životno djelo

Zahvala za ulaganja u Ogulinu: “Kralj laminata” iz Švedske, poduzetnik Darko Pervan predložen za županijsku nagradu za životno djelo

Prihvate li prijedlog županijski vijećnici, Volodymyr Kubinskyy, Ervin Jančić, Darko Stanković i udruga Udomi me Karlovac dobit će godišnja, a javno priznanje za životno djelo Darko Pervan.

Županijski Odbor za dodjelu javnih priznanja, od 21 predloženog kandidata, odlučio je upravo četvero pojedinaca i jednu udrugu predložiti za dobitnike ovogodišnjih javnih priznanja Karlovačke županije.

Darku Pervanu, ovdašnjoj javnosti najpoznatijeg kao vlasnika Bjelina, tvrtke koja posluje u Ogulinu, a najavljenim novim ulaganjima i gradnjom tvornice trebala bi znatno povećati zaposlenost u Ogulinu, priznanje za životno djelo bit će dodijeljeno zbog naročitih poslovnih uspjeha i zasluga za razvoj gospodarstva Karlovačke županije.

Kubinskyy će godišnje priznanje dobiti za doprinos u kulturnim, duhovnim i društvenim segmentima, Jančić u zdravstvu i promicanju brige za pacijente i humanitarno djelovanje, a Stanković za doprinos u promicanju, razvitku i unapređenju obrtništva Karlovačke županije.

Jedinoj pravnoj osobi među dobitnicima, udruzi Udomi me, priznanje će biti dodijeljeno za vrijedan, nesebičan i humanitaran angažman volontera koji pridonose zaštiti i brizi za napuštene pse. (kaportal.hr)