Aktualno Sport

18.OP Hrvatske u mini-rukometu

Ovog vikenda održano je 18. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini rukometu, gdje su igrale djevojčice rođene 2008. godine i mlađe.
Na turniru su sudjelovale 44 ekipe iz svih krajeva lijepe naše. Naše djevojčice imale su peh već kod samog igranja u grupi gdje su pored njih igrale i djevojčice Vinodola koje su na kraju osvojile drugo mjesto na turniru, isto tako jaka ekipa Lokomotive koja je u konačnom poretku treća. Prvo mjesto na turniru osvojile su djevojčice RŠ Karlovca.
U grupi su postignuti slijedeći rezultati:

Ogulin – Vinodol 3:12,

Ogulin – Umag 3:3,

Ogulin – Lokomotiva 9:13

Kao posljednje plasirane u grupi iako su imale isti broj bodova kao i ekipa Umag dalje se nastavlja igrati u malom finalu Ogulin – Petrijevci 5:0, u 1/8 finala izgubile su od ekipe Ivanića 11:10.
Za većinu djevojčica ovo je bio prvi veći turnir. Veliki dio ove mlade ekipe trenira svega nekoliko mjeseci pa se od njih ubuduće očekuju i bolji rezultati.
Za ekipu Ogulina igrale su : Lana Magdić, Lea Blašković, Iva Čajić, Gabrijela Luketić, Kiara Salopke, Ela Magdić, Tamara Blašković, Marta Domitrović, Matea Bokulić, Katja Vranić, Melani Mihaljević. Trenerica Vesna Ceranić, pomoćna trenerica Ana Vranić.

(foto:Facebook ŽrkOgulin)