Aktualno Magazin Zabava

Neda Ukraden posebnim videom zahvalila fanovima na spektaklu u Lisinskom

Prigodnim videom jedinstvena Neda Ukraden na najbolji je mogući način zaokružila proslavu zlatnog glazbenog jubileja.

Najupečtaljivijim kadrovima rijetko viđenog glazbeno-scenskog spektakla, kojim je u Lisinskom proslavila 50 godina karijere, jedna od najtraženijih i najtiražnijih glazbenica, zahvalila je fanovima i svim prijateljima i suradnicima na potpori u ovom iznimnom projektu..

Podsjetimo, fantastičnim trosatnim koncertom, Neda Ukraden u potpunosti je ispunila očekivanja prepune i tjednima unaprijed rasprodane koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, ispisavši novu stranicu glazbene povijesti, koja će se teško nadmašiti i u budućnosti.

Čarobnu večer u Lisinskom i izniman događaj, koji je posvetila nedavno preminuloj majci, uz Nedu su oblježili i njeni gosti Željko Samardžić, Ivan Zak, članovi puhačkog orkestra Elvisa Bajramovića, gudačice Vortex strings, bend Pirati, Bojan Dragojević i Ana Vurcer te atraktivne plesačice Evolution.

Pedeset Nedinih godina na sceni, upotpunilo je pedeset iznimnih glazbenika na sceni Lisinskog, a kako je sve skupa izgledalo pogledajte u prigodnom videu

I ovim koncertom, pokazala je top formu, bezgraničnu energiju i iznimnu emociju. Nakon svega u istom tonu nastavlja i dalje nizajući glazbene uspjehe.

Ispred Nede Ukraden je velika turneja u Kanadi, gdje će koncerte održati u St. Nicolasu, Torontu, Calgaryu i Vancouver.
(hitrecords.hr)