Aktualno Županija

Jelić zbog Istanbulske konvencije ŽO HDZ-a dao mandat na raspolaganje, pa očekivano dobio jednoglasnu potporu i povjerenje

Damir Jelić je jučer Županijskom odboru HDZ-a kojeg vodi dao mandat na raspolaganje, no kao što je bilo i za očekivati, članovi su mu dali potporu, odnosno povjerenje.

– Jelić je na Predsjedništvu HDZ-a bio protiv ratifikacije Istanbulske konvencije te je u skladu s tim, a ponukan i aktualnom političkom situacijom, na kraju sjednice dao Županijskom odboru mandat na raspolaganje. Nakon govora velikog broja članova odbora, predsjednika gradskih i općinskih organizacija, te predsjednika svih zajednica ŽO HDZ-a, izglasana je jednoglasna podrška svih članova ŽO HDZ-a Karlovačke županije, kažu u HDZ-u.

HDZ-ovci navode da je Jelić dobio potporu i povjerenje u daljnjem političkom djelovanju, pa i u projektnom djelovanju kroz „407 za 047 županiju“ i svakom drugom radu.

– Članovima Županijskog odbora predstavljeni su aktualni projekti i aktivnosti. Kroz argumentiranu raspravu članovi su dali konstruktivne prijedloge za uspješnije djelovanje organizacije, lokalnih jedinica, odnosno cjelokupne županije. HDZ Karlovačke županije je još jednom pokazao da na demokratski način promišlja o svim temama, uzimajući u obzir stavove svakog pojedinca, a brinući pritom o očuvanju zajedništva, izvijestili su iz HDZ-a. (kaportal.hr)