Aktualno OG sada Ogulin

U Tounju teško ozlijeđena vozačica četverocikla

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (PP Duga Resa) i deset prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, četiri s lako ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom.

Također iz policije doznajemo da je u razdoblju od 20. do 23. travnja nepoznati počinitelj  u Jarčem Polju i Slunju iz rezervoara dva teretna vozila otuđio pogonsko gorivo. Ukupna materijalna šteta veća je od 6500 kuna.

Jučer u 13.00 sati na području Tounja četverociklom ogulinskih registarskih oznaka upravljala je 32-godišnjakinja te su joj na kolnik istrčala dva psa u koje je udarila i prevrnula se. Tom prilikom vozačica je teško ozlijeđena. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Kako bi bilo što manje prometnih nesreća, posebno onih s teškim i tragičnim posljedicama policija poziva vozače na oprez te savjetuje da brzinu kretanja prilagode stanju i uvjetima na cestama, da poštuju prometne propise i da se pridržavaju ograničenja brzine.