Aktualno OG sada Ogulin

U utorak svi na Kneju!

U utorak, 1. svibnja, Ogulinci koji to žele imat će priliku proslaviti Međunarodni praznik rada na Kneji. Kako doznaje Ogportal, spomenutog dana pripremit će  se “prvomajski fažol” na Kneji, a u suorganizatori su ove godine  Grad Ogulin, Moto klub Vještice, Ski klub Ogulin, Rukometni klub Ogulin, Puhački  orkestar  DVD-a Ogulin i Turistička zajednica grada Ogulina.

Defile “Vještica” počet će u središtu grada u 9,30 sati. Potom kreću, sa Trga hrvatskih rodoljuba prema ŠRC Kneja, gdje će program započeti prigodnim nastupom Puhačkog orkestra DVD Ogulin.

Prema riječima organizatora, okupljanje na Kneji predviđeno je za 11 sati, pa pozivaju sve Ogulince da im se pridruže u spomenuto vrijeme i da zajednički proslave praznik rada.

Bit će to prilika i za obiteljski izlet, ali i za određene sportske aktivnosti na igralištu, poput košarkaških, rukometnih i nogometnih susreta, te za popularno natjecanje u povlačenju užeta.

Ručak je besplatan za sve koji dođu na Kneju.

Nadamo se da će i vrijeme poslužiti, te da će se okupiti velik broj naših sugrađana, koji žele uživati u prirodi. Da im bude ugodno već su se pobrinuli članovi “Vještica” i na nedavno održanoj radnoj akciji čišćenja, o kojoj je OGportal čitatelje već izvijestio. (Foto:arhiva-Ogportal2017.)