Aktualno Kolumne Krule Kruloteka

Putine, kreni!

Upalim neki dan tevejac… počinje emisija “Ženim sina”. Ja mislio to emisija o svadbama i organizaciji istih… kad ono… krutejebo… poredalo njih 20 cura ka na izboru za miss Ličko-senjske županije… svaka se utegla ka golf dvica na Njuškalu, malo vožena i nikad pušila, a mater od sina papučara, ko suri orao kruži oko njih pa procjenjuje, ka ovaj iz osiguranja kad ti opelijandera pobere Raikonen na autoputu, koja je najbolja za njenog potomka. Potomak joj izgleda žešće, pičku zadnji put vidio sinoć i to na Tube8… desna ruka mu omlohavila od dugogodišnjeg drkanja, ko da nije njegova nego ju presadilo. Pa ona sjedne… pa ju majka i papučar ispituju… on čak daje i ocjene sa onim svojim suhim kurcem. Dao curi trojku a zadnji put jebo nikad… karakter u pičku materinu… karakter.

Pomisliš ne može gore… majka te jebala… evo “Ljubav je na selu”… gdje žene ko ovce voze do tora gdje ih čekaju napaljeni nejebičari. I tamo su prisutne majke… koje svojim sinovima žele priuštiti najbolju pičku… jer oprostite… svi se ti show-ovi svode na ko će kome metnut. Pa se onda te iste cure ispituju jel se boje životinja… a one se naravno ne boje… mada zadnja životinja koju su vidjele nosi broj 13. i spada pod životinjsko carstvo – kišna glista.

Kad pomisliš da od goreg ne može gore… eto “Šoping kraljice”, gdje se curetičetine nadaju obući i izgledati ka Klaudija Šlifer al za 2 iljade kuna ili ti 266 eura… pa na sebe navlače najzadnji modni hit, majicu iz Lidla za 9,99… jebem ti mater, skuplja litra jogurta od njene majice. Kad stane na pistu, sve je 4 kolegice hvale. Kad se kamera ugasi, sve joj 4 kolegice jebu majku.

Misliš dotaknuli smo dno… evo “Big Brother”-a

Kreni Putine jebo ti ja mater… krajnje ti je vrijeme jebem te lijena…