Aktualno OG sada Ogulin

Gađanje glinenih golubova

Na streljani Baza održano je natjecanje u gađanju glinenih golubova, disciplina trap, u organizaciji Lovačkog društva Klek Ogulin. Natjecanje  je organizirano u pojedinačnoj konkurenciji i konkurenciji sekcija Lovačkog društva Klek. U kategoriji sekcija, treće mjesto je zauzela ekipa 5. sekcije, a drugo ekipa 1. sekcije. Prijelazni pehar odnijela je ekipa 7. sekcija sastavljena od tri člana obitelji Bertović, Vladimira, Velimira i Josipa.

U pojedinačnoj konkurenciji treće mjesto osvojio je Josip Turković, kao najbolji nakon dodatnog raspucavanja 8 lovaca, sa istim brojem pogođenih meta. Drugo mjesto osvojio je Vladimir Bertović, a prvo Velimir Bertović. Svi prvoplasirani dobili su pehare i diplome.

Kao nagrade je Lovačko društvo Klek Ogulin osiguralo: salatu za treće mjesto, kruh za drugo i pečenog odojka za prvo mjesto, što su nagrađeni  podijelili sa svim ostalim lovcima. Za naredni period u planu je uređenje nove modernije streljane za trap, kako bi lovci imali prave uvijete za natjecanje i treniranje gađanja pokretnih meta.